www.apartmani-silvana.com

www.apartmani-silvana.com

Apartmani

Apartmani obitelji Glavičić, apartmani «Silvana», (četiri apartmana i studio) nalaze se u centru Makarske, svega 50 metara od gradske, pješčane plaže na koju je pristup slobodan, odnosno može se koristiti u svako doba dana bez naknade. Da bi bili precizniji, od ulaznih vrata Vašeg apartmana do samog morskog plićaka možda ćete napraviti dodatnih 30-ak koraka.

Sadržaj apartmana

Svi naši apartmani opremljeni su kuhinjom, blagovaonicom, mini barom, WiFi internetom, SAT TV-om i balkonom, odnosno dvorištem za večernju «siestu» pod krošnjama dalmatinskih stabala i uz miris mediteranskog bilja koje njeguje sama domaćica. Svi apartmani su opremljeni centralnim grijanjem i klima uređajem te su tako pogodni i za zimski turizam. Voda u kući na svim slavinama je pitka. Svi apartmani imaju privatni parking.

Apartman 6 +1

Uz spomenute sadržaje u ovom raskošnom apartmanu svaka soba ima svoju kupaonicu i mini bar te svoj balkon. Kuhinja je kompletno opremljena aparaturom u koju je uključena i perilica posuđa i perilica rublja te aparat za filter kavu. Centralna kupaonica je opremljena masažnom tuš kabinom. Cijela površina prve etaže kuće, koju zauzima ovaj apartman, iznosi 115 m2.
Za ovaj apartman moguće se i kombinacije apartman + sobe, a sve u dogovoru s obitelji Glavičić. Poželjni prethodni upiti i najave.

Apartman 4+1

Sastoji se od dvije 2-krevetne sobe, kuhinje, kupaonice i terase. Ovaj apartman može se iznajmiti i za pet osoba (kombinacija 4+1 ležaj).

Apartman 2+2

Sastoji se od 2-krevetne sobe, dnevne sobe u kojoj je smješten francuski ležaj (1+1 ležaj), kuhinje, tuš WC-a i terase. (Ostali sadržaji opisani su u uvodnom dijelu o apartmanima).

Apartman 2+2

Sastoji se od 2-krevetne sobe, kuhinje i dnevne sobe s pomoćnim ležajem, tuš WC-om i terasom. Atraktivan i intiman prostor za ugodan boravak. (Ostali sadržaji opisani su u uvodnom dijelu o apartmanima)

Studio

Dvokrevetni studio s mini kuhinjom, tuš WC-om i terasom. (Ostali sadržaji opisani su u uvodnom dijelu o apartmanima).

Kontakt

Apartmani Silvana - Silvana i Sretan Glavičić - Neretvanskih knezova 1 - 21300 Makarska - Hrvatska
tel: ++385 (0)21-616-396 - gsm: ++385(0)98-221-942 - info@apartmani-silvana.com